A Lak6 Apartman két külön bejáratú lakrésszel, összesen 6+2 fő elszállásolására alkalmas. A nagyobb apartmanunkban két szoba (“Narancs” és “Zöld”) és két különálló (zuhanykabinos) fürdőszoba található, amit egy közös étkező (konyha) és nappali köt össze. A Narancs szobában 1 db franciaágy, a Zöld szobában 2 db különálló ágy található, kérés esetén mindkét szobába további egy-egy pótágyat tudunk elhelyezni. A kisebb, kétfős apartmanrészben található szoba (“Kék”) 1 db franciaággyal felszerelt, a hálórésszel egybekötött nappaliból külön fürdőszoba nyílik. A jól felszerelt konyhákban bekészített kávéfőző (hagyományos és kapszulás), kenyérpirító, vízforraló, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap található. Az ingyenes wifi a vendégház teljes területén elérhető, mindkét apartmanrész légkondicionáló berendezéssel felszerelt. További felszereltség: LED tv (minden szobában), kábeltévé, törölköző bekészítés, vasaló, vasalóállvány, hajszárító, ruhaszárító.

Kisgyermekkel érkező vendégeink számára külön egyeztetést követően az alábbiakat tudjuk biztosítani: utazóágy, hagyományos rácsos kiságy, etetőszék, babakád állvánnyal.

Parkolni a vendégház belső, zárt udvarában (vagy a ház előtt kialakított utcai parkolóban) lehet. A belső udvarban terasz és kerti kiülő található, dohányozni kizárólag az udvarban engedélyezett. 

Érkezés-távozás:

Az apartmanok az érkezés napján 12:00 órától foglalhatók el, a távozás napján legkésőbb 10:00 óráig kérjük elhagyni.
(Takarítás: délelőtt 10:00 és 12:00 óra között, kulcsátadás leghamarabb 10:00 órától)

Kedvezményes fürdőjegy:

Vendégeinknek kedvezményes fürdőbelépőjegyet tudunk adni az eltöltött vendégéjszakák számával arányosan.
A kedvezményes jegy ára 2.200 Ft/fő/belépés. 
A kedvezmény igénybevételéhez Mórahalom Városkártya szükséges, melyet az alábbi oldalon (ingyenesen) lehet igényelni: www.morahalomkartya.hu
A Városkártyára érkezéskor töltjük fel a kedvezményt, a fürdőben a belépőjegyek vásárlásakor a kártyát felmutatva vehető igénybe a kedvezményes áru jegy. 

A kedvezmény időszaka: 

  • 2024. január 15 – június 14. 

  • 2024. szeptember 1 – december 23.

Kivételes időszakok:

  • 2024. március 15–17.

  • 2024. március 29–április 1.

  • 2024. május 18–20.

  • 2024. november 1–3.